sound

  1. I

    Only getting mono sound

    Skip two paragraphs to get to the issue if you don't want to know the back story. I was using Xfce until a few weeks ago. It ran fine...or at least it did. I ran into some issues with loading Xfce. It would crash my computer for whatever reason. I don't remember a particular update causing this...
  2. Isaac Monteiro

    Solved No sound on headphones

    Hi all, Just setting on /boot/device.hints below hint.hdac.0.cad0.nid20.config="as=1" hint.hdac.0.cad0.nid22.config="as=2 seq=15" Speaker works with very good sound quality. headphone have no sound but sounds still came out of speaker. I tried several configurations but no one worked. Can...
  3. Code

    No sound with all drivers loaded

    Hello! My speakers does not seem to work under FreeBSD 10.2-RELEASE . Loaded all drivers using kldload snd_driver. pciconf -lv: hostb0@pci0:0:0:0: class=0x060000 card=0x50001458 chip=0x27708086 rev=0x02 hdr=0x00 vendor = 'Intel Corporation' device = '82945G/GZ/P/PL Memory Controller...
  4. Kalero

    No sound with Edirol UA-25 and ALSA

    Hi! I'm writing in this forum because last night I was setting up my FreeBSD 10.2 and I don't know how to have sound. I have an external USB sound card (Edirol UA-25) and, in Linux, I just needed to install ALSA packages, that have the driver for that sound card, and it worked well. In FreeBSD...
  5. K

    Solved IBM X61 sound stopped working after unplugging headphones

    Hi all, I've got an IBM X61 laptop with FreeBSD 10.1. While watching some videos after one of the videos finished playing I unplugged my headphones and the sound stopped working. I haven't been able to get the sound working since then. I can hear a carrier when I plug the headphones in, but...
Top