• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Is it me or...

poorandunlucky

Well-Known Member

Thanks: 25
Messages: 359

#1
Is it me, or is typing in the forum r e a l l y s l o w ?

Like JavaScript processing for every single character I type is really lagging the f- out of browsers...

It's nice, but it's f-in slow as f-...
 

SirDice

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator

Thanks: 5,503
Messages: 25,687

#2
That's probably a local issue. There's no javascript involved when you type something.
 

poorandunlucky

Well-Known Member

Thanks: 25
Messages: 359

#3
type a lower case letter i between square brackets for fun... it changes to an uppercase I.

That's not JavaScript?
 

SirDice

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator

Thanks: 5,503
Messages: 25,687

#4
[i]

No javascript involved here.
 

tingo

Daemon

Thanks: 275
Messages: 1,730

#6
Sounds like something a (stupid) web browser could do if it had stupid default settings...
 

scottro

Daemon

Thanks: 348
Messages: 1,054

#7
This is probably a local issue. I have no trouble typing to the forum. The forum does require javascript, if I use scriptblock, then I'm unable to do various things. I don't think typing is one of them, but certain other functions won't work.
 

poorandunlucky

Well-Known Member

Thanks: 25
Messages: 359

#8
I don't know... All I know is that typing lags, and this is the only site where typing lags...

I don't know if you'll be able to see what I'm typing or the lag I'm talking about, but I can definitely see it, and feel it from this end... Hopefully you'll be able to see... There's a definitive lag between keypresses and the text appearing on the screen... This should be enough for an example...

 

SirDice

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator

Thanks: 5,503
Messages: 25,687

#9
It's difficult to see but the editor doesn't look like the standard reply box. Did you install some addon that screws around with text input boxes?

Edit: Apparently you enabled the "rich text" editor option. But still, even if I enable that it's just as fast as the 'normal' edit box. There's no delay.
 

poorandunlucky

Well-Known Member

Thanks: 25
Messages: 359

#10
It's difficult to see but the editor doesn't look like the standard reply box. Did you install some addon that screws around with text input boxes?

Edit: Apparently you enabled the "rich text" editor option. But still, even if I enable that it's just as fast as the 'normal' edit box. There's no delay.
Well you can kinda see it around the minute mark when i press the backspace key a bunch of times... there's a definite bottleneck somewhere...

how do you disable the RTF editor? maybe ill try without, see what happens...
 

SirDice

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator

Thanks: 5,503
Messages: 25,687

#11
how do you disable the RTF editor? maybe ill try without, see what happens...
In your profile preferences is the option "Use the rich text editor to create and edit messages", remove the check mark and you get a 'basic' editor screen.