kde language and updating

The K Desktop Environment

kde language and updating

Postby t4z3v4r3d » 23 Jan 2010, 04:04

Hi guys .
My machine has been upgraded from 6.4 release to stable successfully ,but i have a problem with kde and languages .
It's in languages of kde and change at during work with editors.
If i want to change language i should close editor > change language > and start again editing is it means i do a mistake to upgrade ?:stud


sorry for my poor English
[root@WorlD ~]# init 0
our world is going to turn off NOW !.
User avatar
t4z3v4r3d
Junior Member
 
Posts: 61
Joined: 19 Jan 2009, 15:11

Postby t4z3v4r3d » 23 Jan 2010, 17:35

no solution ?
[root@WorlD ~]# init 0
our world is going to turn off NOW !.
User avatar
t4z3v4r3d
Junior Member
 
Posts: 61
Joined: 19 Jan 2009, 15:11

Postby francisloco » 24 Feb 2010, 01:41

i want to know too
francisloco
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: 19 Feb 2010, 11:19

Postby francisloco » 24 Feb 2010, 01:58

finally i change my language in kde.

must go to [FILE]/usr/ports/misc[/FILE]

select ur kde*language

my example:

[FILE]/usr/ports/misc/kde4-l10n-es[/FILE]

make install clean, then chose ur language in control panel.
francisloco
Junior Member
 
Posts: 22
Joined: 19 Feb 2010, 11:19

Postby t4z3v4r3d » 24 Feb 2010, 20:33

Hello there , My problem is not in windows and tabs .
It's so simple , when i change the keyboard layout (language ) in during some process like kword , i cant no type in other languages . OK ?

Sorry for my ad English.
[root@WorlD ~]# init 0
our world is going to turn off NOW !.
User avatar
t4z3v4r3d
Junior Member
 
Posts: 61
Joined: 19 Jan 2009, 15:11


Return to KDE

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests