Solved Strange two-column view of thread 82298

grahamperrin

Son of Beastie

Reaction score: 793
Messages: 2,555

<https://forums.freebsd.org/threads/82298/> appeared OK before the first response appeared.

Now (reproducible in multiple browsers):

1633265687494.png
 
OP
grahamperrin

grahamperrin

Son of Beastie

Reaction score: 793
Messages: 2,555

… maybe the result of XenForo not responding gracefully to pastes, or BBCode edition, by the opening poster.
 
OP
grahamperrin

grahamperrin

Son of Beastie

Reaction score: 793
Messages: 2,555

Thanks. My first sight of the issue was following today's upgrade:

Oct 3 12:38:54 mowa219-gjp4-8570p-freebsd pkg[2761]: firefox upgraded: 92.0.1,2 -> 93.0,2

I assumed that the upgrade had caused or exposed an issue, however then I found the same symptom in Falkon. IIRC:
  1. the Firefox cached view of the page (initially loaded by the upgraded Firefox) was free from the symptom with just the opening post visible
  2. the symptom appeared after I reloaded the page to include post #2.
The same symptom in Chromium 92.0.4515.159_2, so I reckon that the upgrade to Firefox was coincidental.

Postscript: above, there's now the correct line from /var/log/messages (today, not 27th September).
 

T-Daemon

Daemon

Reaction score: 926
Messages: 1,813

The cause is not the browser, some misplaced tag or tags are messing up the thread view. A forum administrator needs to fix it:
 

astyle

Daemon

Reaction score: 623
Messages: 1,412

Somebody embedded a [url] in a [thread]. That really freaks out the parser. Should be fixed now.
I would imagine this calls for programmatic enforcement of not accepting URL's in thread titles... If someone creates a thread, and needs to show a URL, the URL really belongs in the body of the opening post (along with an explanation), not in the thread title. Just my 2 cents here...
 

SirDice

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator

Reaction score: 12,675
Messages: 39,278

There are a few other combinations that result in weirdness when the page gets rendered. Putting a [url] in an [anchor] results in a similar split page.
 
OP
grahamperrin

grahamperrin

Son of Beastie

Reaction score: 793
Messages: 2,555

LOL I'm not going to attempt to correct that it's nothing like what I typed! I simply selected then replied. After posting, it appears quite different:

1633393040835.png


PS Solved for thread 82298, this is just amusing coincidental munging.
 
Top