Solved noob question to add debug

bessie

New Member


Messages: 9

I have anomalous behaviour with smplayer, and built a newer verion from/usr/ports, but stupidly did not set the debug option when it was offered. I have tried make deinstall and make clean, but cannot get back to where I am offered the debug option. Maybe a flag is being set somewhere, but RTFM is not helping me...
 
OP
B

bessie

New Member


Messages: 9

make rm-config
Code:
make: don't know how to make rm-config. Stop
make: stopped in /usr/ports/multimedia/smplayer
make config-recursive
Yes thank you, eventually it went through and allowed me to add debug to every tool in the make toolbox that has it. I was trying to avoid poudriere but might be forced into it:
Code:
===>   NOTICE:

The smplayer port currently does not have a maintainer. As a result, it is
more likely to have unresolved issues, be not up-to-date, ot even be removed
in the future. To volunteer to maintain this port, please create an issue at:

https://bugs.freebsd.org/bugzilla
The anomalous behaviour I referred to above is that smplayer appears to be missing some unicode support. It is unable to read filenames that smplayer on Debian 10 can read. I'd like some help in fixing it. Should I rename this thread? or start a more descriptive new one?
 

Francisco Reyes

New Member

Reaction score: 4
Messages: 16

OP
B

bessie

New Member


Messages: 9

Duh :'‑( that's why I'm not a developer, I can't reliably transfer text from one OS to another...
 
Top